Sadolin

Išmėginkite Sadolin Vizualiser

Atsisiųskite programėlę nemokamai ir pamatykite spalvas ant sienų
Atsisiųsti

2018 metų „Sadolin“ spalva Heart Wood!

Pristatome 2018 metų "Sadolin" spalvą Heart Wood! Tai nuostabi šilta rožinė spalva, kurios pagrindas natūralus medienos atspalvis.

Pristatome šiltą rožinę – „Sadolin“ 2018 metų spalvą Heart Wood

„Colour Futures“ jau 15 metų – tai spalvų tendencijų tyrimas, kurio metu mes vieną svarbiausią spalvą išrenkame kaip populiariausią tų metų namų spalvą visame pasaulyje. Šių metų spalva yra švelni rožinė. Tai nuostabi šilto atspalvio rožinė, su natūraliu medienos atspalviu, kurią išrinko „Sadolin“ pasaulinio estetikos centro specialistai.

4 metų spalvos Heart Wood panaudojimo būdai

CF18_overall Slough bedroom3/B_3
CF18_overall Slough bedroom3/B_3

Rami ar jauki, teikianti energijos ar atpalaiduojanti – 2018 metų spalva Heart Wood gali įvairiai keisti jūsų namų nuotaiką. Peržiūrėkite „Sadolin“ 2018 metų keturias papildomas spalvų paletes ir raskite labiausiai jums tinkantį atspalvį bei stilių.

Išsirinkite sau tinkamiausią stilių

Pamatykite, kaip 2018 metų spalva Heart Wood atrodys ant jūsų namų sienų

CF18_visualizer_1152 / 1638_4
CF18_visualizer_1152 / 1638_4

Ar naujosios 2018 m. paletės suteikė jums įkvėpimo? Atsisiųskite nemokamą programėlę „Sadolin Visualizer“ ir iš karto pamatykite, kaip šios spalvos atrodys and jūsų namų sienų ir kaip pasikeis nuotaika namuose. Daugiau apie programėlę rasite paspaudę šią nuorodą:

Sadolin Vizualizer

Madingos namų atnaujinimo idėjos

Čia rasite daugiau idėjų kaip paprastai ir nebrangiai atnaujinti namus su Sadolin 2018 Metų spalva Heart Wood. Būkite madingi ne tik savo išvaizda, bet ir įneškite spalvų madas į savo namus!

Gaunami duomenys, palaukite...