Sadolin

Išmėginkite Sadolin Vizualiser

Atsisiųskite programėlę nemokamai ir pamatykite spalvas ant sienų
Atsisiųsti
CF17 colour trend research 1A
CF17 colour trend research 1A

2017 metų spalvų tendencijų tyrimas


2017 metų spalvų tendencijų tyrimas

Kiekvienais metais mūsų spalvų ekspertai į „AkzoNobel“ Pasaulinį estetikos centrą kviečiasi tendencijų analitikus ir įvairių dizaino sričių specialistus.

CF17 colour trend research 2A
CF17 colour trend research 2A

Kartu jie tiria ir nustato socialines ir dizaino tendencijas, kurios turės įtakos vartotojams renkantis interjero spalvas ateinančiais metais.

CF17 colour treand research 3A
CF17 colour treand research 3A

Jie įvardija kelias pagrindines tendencijas ir vieną visaapimančią temą, kuri geriausiai atspindi momento nuotaiką. Tada Pasaulinis estetikos centras nustato privalomas dažų spalvas, kurios pagrindines temas perkelia į namus. Tada mūsų spalvų ekspertai sudaro „Color Futures“.

2017 metų paletė jau atskleista

CF17 colour trend research 4A
CF17 colour trend research 4A

Metų paletės tema yra pusiausvyra. Šiemet matome įdomų ryškesnių, labiau krentančių į akis, ir švelnių, prislopintų atspalvių kontrastą. Šviesių baltų ir neutralių spalvų spektras sukuria puikų papildantį foną sodrioms tendencijų spalvoms, jas gražiai išryškina. Bendras rezultatas – lengvai pritaikoma spalvų paletė, kurią patogu perkelti į architektūrą ir interjero dekorą. Įsivaizduok savo namų spalvas su [Sadolin Vizualizer] (http://visualizer.sadolin.ee/index.php?lang=lt) programėle.

Gaunami duomenys, palaukite...