Sadolin

Išmėginkite Sadolin Vizualiser

Atsisiųskite programėlę nemokamai ir pamatykite spalvas ant sienų
Atsisiųsti
Atraskite, kaip „Denim Drift“ 2017 metų spalva gali transformuoti jūsų namus.
Mėlynas poilsio kambarys

2017 metų spalvos pristatymas

Privaloma 2017 metų spalva „Denim Drift“ puikiai tinka kiekvieniems namams.

Pristatydami metų spalvą parengėme paletę, kurioje naudojamas visas mėlynos spalvos spektras, o tai reiškia, kad galėsite rasti sau ir savo gyvenimo būdui tinkamą atspalvį.

Pati [Denim Drift] (https://www.sadolin.lt/lt/spalva-informacija/s01050) puikiai dera šioje paletėje. Būdama natūraliai raminanti ji taip pat turi skirtingų savybių, priklausančių nuo spalvos, su kuria yra derinama, todėl galite naudoti ją kurdami skirtingas aplinkas namuose.

Viso pasaulio atstovų susirinkimas

Kiekvienais metais mūsų „Global Aesthetic Center“ komanda sukviečia dizaino ekspertus iš viso pasaulio. Kelias dienas jie diskutuoja apie realaus gyvenimo tobulinimą ir spalvų pasirinkimus kuriant vidaus dizainą, architektūrą ir madą, taip pat platesnes socialines tendencijas.

Šiame unikaliame perspektyvų mišinyje atrandama tema, atskleidžianti judėjimo nuotaiką ir ją atspindinčios spalvos tendencijos.

Naujos perspektyvos

Visus dominanti 2017 metų tema „Gyvenimas naujoje šviesoje“ analizuoja, kaip visame pasaulyje vėl pradedami vertinti ir branginti kasdieniai, tačiau esminiai gyvenimo elementai.

Vis populiarėja svarbos suteikimas balansui: tarp darbo ir namų, gamtos ir žmogaus sukurtų daiktų arba privataus ir viešo gyvenimo.

Todėl mėlyna buvo natūralus komandos pasirinkimas. Tai kasdienio gyvenimo spalva, nuo mėlyno dangaus iki drabužių spintoje.

Mėlyna kiekvienam

Mėlyna yra kasdienė spalva, suteikianti miegamajam tikrai raminantį jausmą.
Mėlynas miegamasis

„Man patinka, kaip šioje temoje aukštinama kasdienybė,“ – sako Heleen van Gent, „Global Aesthetic Center“ kūrybinė direktorė. –Ji tokia visaapimanti.“

„Tai „Denim“ džinsų ir karališko velveto spalva. Be to, tai graži šviežia gamtos spalva. Ji visiems patogi ir visus džiuginanti – štai kodėl apsistojome ties šia mėlyna spalva peržiūrėję visus dominančią 2017 metų temą.“

Universali mėlyna spalva

Metų spalva „Denim Drift“ yra pakankamai universali, kad tiktų bet kurioje aplinkoje.
Mėlynų sienų dizainas

Visos šios idėjos įgyvendinamos dekoruojant namus – itin asmeniška aplinka, kurią galime kontroliuoti. O puikiausia, kad „Denim Drift“ gali atrodyti visiškai kitaip, atsižvelgiant į tai, kur ją naudosite.

Komanda nustatė keturias gilesnes temas ir papildomas paletes, išryškinančias šį universalumą.

Kuriuos dažus rinktis?

[S0.10.50] (https://www.sadolin.lt/lt/spalva-informacija/s01050)

Peržiūrėkite vaizdo įrašą ir sužinokite daugiau

Sužinokite daugiau apie 2017 metų spalvą, susietąsias tendencijas ir kaip jas įgyvendinti savo namuose, naudodami Sadolin Visualizer programėlę.

Gaunami duomenys, palaukite...